BAL ANDRZEJKOWY 2017

bal-adnrzejkowy-2017

Hotel  NIAGARA   –   BAL  ANDRZEJKOWY

25 listopada 2017 r.
SOBOTA godz.   20:00 – 03:00

OBIAD        (2,5 porcji mięsa na osobę)

Kremowa zupa dyniowa
Faszerowane kacze udka
Gołąbki z dziczyzną na sosie z podgrzybków
Rolada z indyka ze szparagami w szynce parmeńskiej
Zraz z karkówki wieprzowej w sosie własnym
Grillowany filet z kurczaka podany na ryżu i zasmażanych warzywach w sosie serowym
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Kluski śląskie
Frytki

Zestaw surówek  (trzy rodzaje)

DESER

Ciasto i owoce

ZIMNE  ZAKĄSKI      (3 porcje na osobę)

Schab pieczony z brzoskwinią
Polędwiczka wieprzowa pieczona w majeranku z korniszonem i musem chrzanowym
Tatar śledziowy
Galaretki z golonką wieprzową i marynowanym grzybkiem
Faszerowane muszle Conchiglioni
Pikantna sałatka w stylu meksykańskim
Sałatka grecka
Pieczywo

Barszcz czerwony czysty

KOLACJA     (1,5 porcji na osobę)

Boeuf strogonow z kopytkami
Szaszłyk wieprzowy
Faszerowane pączki drobiowe

DANIE  GORĄCE

Zupa gulaszowa
Pieczywo czosnkowe

NAPOJE

Kawa i herbata  b/o
Napoje zimne  –  1 litr / osobę

Koszt biletu:        115,00 zł  za osobę

Facebook
Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress