BAL KARNAWAŁOWY 2018

stronka 8

HOTEL NIAGARA ZAPRASZA NA BAL KARNAWAŁOWY

 

W DNIU 27 STYCZNIA (SOBOTA)

START: 20.00 – 3.00

MUZYKA – ZESPÓŁ FANART

KOSZT: 115 ZŁ OD OSOBY

  

MENU

 I Danie:

Pikantny rosół z kurczaka zagrodowego z lanymi kluseczkami

II Danie:

Bitki z karkówki w sosie cebulowym

Roladki drobiowe w panierce z czarnego sezamu

Aromatyczne żeberka w sosie barbecue z nutą wędzonej śliwki

Kieszonki wieprzowe po zbójnicku

Wybór faszerowanych udek

 Dodatki:

Ziemniaki

Kluski śląskie

Frytki

Zestaw surówek

Deser:

 Ciasto

Kawa

Herbata

Owoce

Soki, woda mineralna z cytryną bez ograniczeń

Napoje gazowane

 

Zimne zakąski:

Rolada z polędwiczki wieprzowej z camembertem i orzechami

Karkówka z suszonymi pomidorami i musem ziołowym

Dorsz w zalewie słodko-kwaśnej z warzywami

Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym

Sałatka kebab z pikantnym sosem

Sałatka makaronowa z łososiem wędzonym

Barszcz czerwony

Golonka gotowana podana na zasmażanej kapuście

Grillowany filet z kurczaka w pomidorach zapiekany z żółtym serem

Szaszłyk wieprzowy przeplatany wędzonym boczkiem

Kuleczki ziemniaczane

Żurek staropolski z jajkiem

Facebook
Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress