Bal Andrzejkowy 2018

strona-wpisy (2)

Hotel  NIAGARA   –   BAL  ANDRZEJKOWY

24 listopada 2018 r.                      SOBOTA

godz.   20:00 – 03:00

MUZYKA: ZESPÓŁ QUARTET

 

OBIAD        (2,5 porcji mięsa na osobę)

Domowy rosół z makaronem

Pieczeń z karkówki szpikowana czosnkiem

Rolada z indyka otulona w boczku faszerowana słodką kapustą

Medaliony z polędwiczki wieprzowej pod pikantną salsą

Kieszonki wieprzowe z porem i serkiem topionym

Filet z dorsza na risotto grzybowym

 

Ziemniaki gotowane z koperkiem

Kopytka dyniowe

Zestaw surówek  (trzy rodzaje)

Sałatka z zielonej fasolki szparagowej

 

DESER

Ciasto i owoce

 

ZIMNE  ZAKĄSKI      (3 porcje na osobę)

Terina z wędzonego łososia z musem serowym

Terina z kaczki z wątróbką i karmelizowanym czosnkiem

Wybór przekąsek w placku tortilla

Mięsne kuleczki w zalewie pomidorowo-octowej

Śledź w sosie musztardowym

Sałatka z tortellini tricolore

Sałatka grecka

Pieczywo

 

Barszcz czerwony czysty

 

KOLACJA     (1,5 porcji na osobę)

Grillowany karczek w sosie barbecue z pieczonymi ziemniakami

Faszerowane bułeczki drożdżowe zapiekane żółtym serem

Pierogi z kurczakiem, mozarellą i suszonymi pomidorami

 

DANIE  GORĄCE

Kwaśnica z kminkiem na wędzonce

Pieczywo

 

NAPOJE

Kawa i herbata  b/o

Napoje zimne  –  1 litr / osobę

Koszt biletu:        125,00 zł  za osobę

Facebook
Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress